Koskinen-Yhtiöt

Tarjoamme monipuolisia kuljetus- ja logistiikkapalveluita sekä kotimaassa että ulkomailla. Vuosikymmenien ajan toimintavarmuus ja luotettavuus on tunnustettu palveluissamme.
Nykyään kalustomme koostuu noin 50 erilaisesta autosta ja ajoneuvoyhdistelmästä lisälaitteineen.

Koskinen-Yhtiöihin kuuluvat:

Kuljetusliike Kauko Koskinen Ky
Uudenkaupungin Kuljetus Oy
KK - Terminals Oy
KK - Stones Oy

Kuljetusliike Kauko Koskinen Ky on valittu SKAL:n vuoden 2010 kuljetusyritykseksi.

Kuljetusyrittäjä -lehden artikkeli. Toimitus: Ulla Eskelinen, Kirsi Heikkilä

SKAL Kuljetusyritys 2010

Kuljetusliike Kauko Koskinen Ky

SKAL Kuljetusyritykseksi 2010 valittiin Kuljetus.liike Kauko Koskinen Ky Eurasta. Valinnassa kiinnitettiin tänä vuonna erityistä huomiota siihen, miten suomalaisuus näkyy yritystoiminnassa.

Kuljetusliikkeen perustaja Kauko Koskinen on aina ollut ennakkoluuloton yrittäjä ja visionääri, jonka kohdalla asiakaslähtöisyys on ollut aitoa eikä pelkkä klisee. Myös kuljetuskaluston kehitysprojektit ovat lähteneet asiakkaiden tarpeista.
Vuonna 1966 perustettu yritys on kasvanut vuosien saatossa yhden auton yrityksestä noin 90 auton ja 130 henkilön konserniksi. Koskinen-Yhtiöiden vetovastuu on siirtymässä Kauko ja Airi Koskiselta perheen tyttärille Minna Ruposelle ja Marjut Koskiselle, jotka jatkavat isänsä ja isoisänsä renkaan jäljissä. Sukupolvenvaihdoksen yhteydessä selkeytetään myös yritysrakennetta.

Konsernin palvelutarjonta on kasvanut monitahoiseksi. Se käsittää tänä päivänä niin kotimaan kuin ulkomaan liikenteen kuljetukset sekä lastaus-, purku- ja varastointipalvelut. Yrityksellä on monipuolinen kuljetuskalusto, joka sisältää runsaasti erilaisiin kuljetustehtäviin räätälöityä erikoiskalustoa.
– Me olemme toimineet vuosikymmenien ajan usealla eri kuljetussektorilla ja kartoitamme tälläkin hetkellä, mitä uusia palvelumuotoja voisimme tarjota asiakkaillemme, kertoi toimitusjohtaja Kauko Koskinen yhtiön tulevaisuudesta.
Yrityksen toimintaa ovat ohjanneet laatu-, ympäristö- ja turvallisuusasiat jo parinkymmenen vuoden ajan. Valintalautakunta arvosti erityisesti Koskinen-Yhtiöiden yhteistyötä toisten kuljetusyritysten kanssa.

– Olemme olleet mukana verkostoitumassa jo kymmeniä vuosia ja huomanneet sen suuren edun. Yhdessä olemme voineet tavoittaa paljonkin etuja, mm. tyhjänä ajo on vähentynyt huomattavasti tämän myötä. Toiminta on merkittävästi joustavampaa yhteistyön avulla, painotti Kauko Koskinen.
Koskinen-Yhtiöissä on päästy hyvin vauhtiin myös ammattipätevyyskoulutusten kanssa, osalla kuljettajista on jo kaikki koulutukset suoritettuna. Niin direktiivinmukaiset kuin asiakaskohtaiset koulutuspäivät ovat yhä enenevässä määrin osa henkilökunnan kehittämistä ja motivointia.
Liittokokousillallisella palkittu yritys sai stipendin käytettäväksi alan opintomatkaan sekä Neste Oil Oyj:n lahjoittaman SKAL Kuljetussyritys -kiertopalkinnon ja muistopatsaan.

Kuvassa (vas.) Ahti Myllys, Airi ja Kauko Koskinen, heidän tyttärensä Minna Ruponen ja Marjut Koskinen sekä myyntipäällikkö Lasse Virsu Neste Markkinointi Oy:stä.

Katso Koskinen-Yhtiöt -esittelyvideo vuodelta 2009

© Koskinen-Yhtiöt |  Design by PJG.fi